Ik ben Jacqueline Scholtes en ik help jou weer geluk te vinden in je werk

Jacqueline Scholtes

Jij hebt je sporen al lang verdient in het bedrijfsleven. Je bent succesvol en alom gewaardeerd en gerespecteerd. Je coacht en begeleid je medewerkers of je stuurt je team aan in projecten. Maar hoe zit dat eigenlijk met jou? Ben jij wel gelukkig in je werk? Met wie kun jij sparren over wat je bezig houdt als leider. 

Hoe zou het voor jou zijn als je open en in vrijheid kunt praten met een professional over jouw vragen. Maar waar ook aandacht is voor  jouw talenten. Je aangemoedigd wordt stappen te maken, van acties naar daden. Je praktische adviezen krijgt en geholpen wordt om je ambities echt waar te maken. 

Ontwikkel je tot de beste leider of professional die je kunt zijn

Voor je team, voor je collega’s en vooral voor jezelf. Heb de ambitie morgen beter te zijn dan gisteren en sta open om te leren en te ontwikkelen. Ambitieuze mensen zijn gelukkiger dan mensen die niet tevreden zijn en niets doen. 

Professioneel, deskundig en praktisch

Met ruim 20 jaar ervaring als Leider en Carrière coach/ Loopbaandeskundige help ik jou je doelen in kaart te brengen en weer in actie te komen. Je leert je talenten te ontdekken en weer in de flow te komen zodat je weer gelukkig wordt in je werk.

Ben jij klaar voor een gelukkige carrière?
Neem contact nu op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.