Leider in Verandering

Meet Team LIV

Maak kennis met de mensen achter LIV!

Jacqueline Scholtes

Loopbaanprofessional
Oprichter LIV


LIV4coaching staat voor jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en geluk in je werk. Jou helpen in je stappen op zoek naar nieuw werkgeluk is wat ik het liefste doe.

Ik weet ook hoe het is om op de springplank te staan en toch niet te springen maar ook hoe het is om wel te springen. Ik wil dat jij ook gelukkig wordt met liefde voor je werk.
Gecertificeerd NOLOC professional
Gecertificeerd Stress en Burn-out coach (CSR)

Ingrid Middelkoop

Mfn Register Mediator
Organisatiecoach


Ruzie, bonje, onenigheid, trammelant, het zijn termen die gebruikt worden als er sprake is van een conflict. Je herkent ze vast. Die woorden zijn voor werkgevers reden om contact met mij op te nemen.

Ik begeleid mensen en organisaties om effectief om te leren gaan met conflicten, verzuim en veranderingen in werk en privé. Conflicten brengen veel emoties met zich mee. Conflicten ervaren we als lastig en ingewikkeld . Begrijpelijk. Toch kunnen conflicten ook iets moois te weeg brengen, mits je op een goede manier omgaat met het conflict.

Cindy Frieswijk

Loopbaanprofessional

Mijn aanpak is actief, praktisch, resultaat- en arbeidsmarktgericht. Met een groot netwerk aan werkgevers en aandacht voor de arbeidsmarkt van morgen ben ik pragmatisch voor iedereen die op zoek is naar een nieuw perspectief. Dit kan zijn in de vorm van een nieuwe baan of loopbaanplan.

Dagelijks werk ik met bevlogenheid en enthousiasme aan het creëren en vergroten van kansen voor mijn kandidaten op de arbeidsmarkt.

Anja Hilbrands

Loopbaancoach en Gecertificeerd Consultant DISC en Drijfveren

Verzuim en re-integratie, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, als werkgever krijg je ermee te maken. Ik ondersteun werkgevers in dit soort trajecten. Ook werknemers begeleid ik in outplacement en re-integratietrajecten.

Manon Huisman

Verander-, verlies en rouwtherapeut

We krijgen allemaal te maken met verlies of verandering. Onze eigen reactie hierop is rouw. Rouw en verliesverwerking is volkomen gezond en normaal, maar wel een unieke ervaring. Niemand kan je dit proces voorleven of voorschrijven. Rouwen doet een groot beroep op de veerkracht van mensen en maakt dat zij individueel of als team vastlopen. Ik ondersteun dit proces door inzicht te geven in onze vermogens om met verandering en verlies om te kunnen gaan. Het vergroot begrip en erkenning en levert ruimte op om op een eigenwijze verder te kunnen. .

Dorise Mulder

Loopbaancoach

Zit je vast in je werk, kan je geen keuze maken of voel je je belemmerd om de volgende stap te nemen in je loopbaan? Met jou kijk ik naar welke stappen je wilt en kunt nemen in je loopbaan en hoe je hiermee aan de slag kunt. Dat doe ik door verder te kijken dan je werk, door te onderzoeken wat zinvol leven voor jou is en wat dit betekent voor je loopbaan. Samen ontdekken we wat jou nu echt motiveert, wat je belangrijk vindt in werk en leven en hoe je om kunt gaan met belemmeringen waardoor je die volgende stap toch wél kunt nemen.
St!R-gecertificeerd coach met een geïnteresseerde, accepterende en professionele manier van coachen. Ervaring met coachen op persoonlijke keuzes, motivatie, waarden, belemmeringen en interesses.

Dorine Erkens

Marketingprofessional

Als strategisch denker zorg ik voor de marketingplannen voor LIV. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we mensen nóg beter kunnen bereiken en helpen met het (her)vinden van hun werkgeluk.

Ook heb ik het online platform voor de LIV Academy ontwikkeld. Zo kunnen de klanten van LIV eenvoudig via het online platform werken aan hun eigen ontwikkeling.