Meet Team LIV

Maak kennis met de mensen achter LIV!

Jacqueline Scholtes

Loopbaanprofessional
Oprichter LIV


LIV4coaching staat voor jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en geluk in je werk. Jou helpen in je stappen op zoek naar nieuw werkgeluk is wat ik het liefste doe.

Ik weet ook hoe het is om op de springplank te staan en toch niet te springen maar ook hoe het is om wel te springen. Ik wil dat jij ook gelukkig wordt met liefde voor je werk.
Gecertificeerd NOLOC professional
Gecertificeerd Stress en Burn-out coach (CSR)

Ingrid Middelkoop

Mfn Register Mediator
Organisatiecoach


Ruzie, bonje, onenigheid, trammelant, het zijn termen die gebruikt worden als er sprake is van een conflict. Je herkent ze vast. Die woorden zijn voor werkgevers reden om contact met mij op te nemen.

Ik begeleid mensen en organisaties om effectief om te leren gaan met conflicten, verzuim en veranderingen in werk en privé. Conflicten brengen veel emoties met zich mee. Conflicten ervaren we als lastig en ingewikkeld . Begrijpelijk. Toch kunnen conflicten ook iets moois te weeg brengen, mits je op een goede manier omgaat met het conflict.

Anja Hilbrands

Loopbaancoach en Gecertificeerd Consultant DISC en Drijfveren

Verzuim en re-integratie, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, als werkgever krijg je ermee te maken. Ik ondersteun werkgevers in dit soort trajecten. Ook werknemers begeleid ik in outplacement en re-integratietrajecten.

Victor Chevallier

Mediation

Victor is al in 2003 opgeleid tot mediator en heeft zijn eigen informele stijl ontwikkeld. Hij komt eerst op de koffie, voordat er over ‘mee eten’ gesproken wordt. Pas na de verkennende fase gaan de partijen onder zijn begeleiding om de tafel. En vaak besluit hij tijdens die gesprekken juist die tafel tussen de partijen weg te halen. Want hij probeert elke belemmering weg te halen. Om elkaar uiteindelijk te horen, te zien en te ervaren zoals we zijn.

Om uiteindelijk de begeleiding te kunnen afsluiten met concrete en bindende afspraken.

Manon Huisman

Psycho-sociaal therapeut

In mijn praktijk ondersteun ik jou in het succesvol doorlopen van jouw veranderproces. Denk daarbij aan verlies en rouw, oude patronen, burn-out of het vastlopen in het dagelijks leven. Hier versterk jij je veerkracht, hervind je jouw balans en perspectief. Het is mijn missie om jou met stevige compassie zelf te laten ervaren wat je kracht is en waar jij jezelf belemmert. Dit doe ik in het volle vertrouwen dat ieder mens daartoe op eigen wijze in staat is.

Dorise Mulder

Loopbaancoach

Zit je vast in je werk, kan je geen keuze maken of voel je je belemmerd om de volgende stap te nemen in je loopbaan? Met jou kijk ik naar welke stappen je wilt en kunt nemen in je loopbaan en hoe je hiermee aan de slag kunt. Dat doe ik door verder te kijken dan je werk, door te onderzoeken wat zinvol leven voor jou is en wat dit betekent voor je loopbaan. Samen ontdekken we wat jou nu echt motiveert, wat je belangrijk vindt in werk en leven en hoe je om kunt gaan met belemmeringen waardoor je die volgende stap toch wél kunt nemen.
St!R-gecertificeerd coach met een geïnteresseerde, accepterende en professionele manier van coachen. Ervaring met coachen op persoonlijke keuzes, motivatie, waarden, belemmeringen en interesses.

Ivo de Roij

Loopbaancoach

Na mijn opleiding HRM met de specialisatie in loopbaan & mobiliteit wist ik het zeker. Het begeleiden van mensen bij het zoeken naar een (nieuwe) passie in werk is op mijn lijf geschreven. In de afgelopen 10+ jaar heb ik in mijn eigen loopbaan met veel verschillende organisaties, teams en mensen gewerkt. Voor mij was het al snel duidelijk dat in alle functies die ik vervulde er één element uitsprong. Namelijk het coachen van professionals en starters om het beste uit zichzelf te halen in de huidige rol, én het begeleiden bij het zoeken naar een andere passie binnen of buiten de organisatie. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten en verder te specialiseren in loopbaancoaching, re-integratie en outplacement. Als loopbaancoach werk ik samen met LIV en andere opdrachtgevers in het veld. Verder ben ik als aspirant lid aangesloten bij beroepsvereniging Noloc, waarmee ik mij verbonden heb aan een traject om op korte termijn als Register Loopbaanprofessional (RL) gecertificeerd te zijn.

Dorine Erkens

Marketing Professional

Als strategisch denker zorg ik voor de marketingplannen voor LIV. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we mensen nóg beter kunnen bereiken en helpen met het (her)vinden van hun werkgeluk.

Ook heb ik het online platform voor de LIV Academy ontwikkeld. Zo kunnen de klanten van LIV eenvoudig via het online platform werken aan hun eigen ontwikkeling.