‘Van werk naar een succesvolle carrière’

Carriere Change plan, een programma voor high potentials

Voor professionals die op zoek zijn naar de sleutel om hun carrière een boost te geven. Groei ook tot de beste professional die je kunt zijn! 

Je hebt een goede opleiding gevolgd en je hebt een vaste baan. Er staat een mooie Tesla voor de deur, je woont in een fijn huis met je gezin en gaat twee keer per jaar op vakantie. En toch mist er iets. Je mist voldoening, uitdaging! Is dit het nu? Je wilt groeien, je hebt meer in je mars dan je nu kunt laten zien. Maar er gebeurt al een aantal jaren niets meer. Is dit de invulling van jouw leven tot aan je pensioen? Je wilt wat anders, maar wat dan en hoe?

In dit traject leer je hoe jij je unieke zelf kunt zijn en kansen voor jezelf creëert die ook echt bij jou passen. Je ontdekt hoe je dat nu moet doen maar ook voor je volgende en daaropvolgende carrière stap.

De stappen die je gaat zetten zorgen voor mentale kracht en zelfbewustzijn. Jij hebt namelijk de sleutel in handen voor jouw persoonlijk groei traject en om de stap te zetten naar de beste professional die je kunt zijn.

Beweging is beter dan stilstaan.

Hoe zou het voor jou zijn als je kunt kiezen uit 2 of 3 top banen die bij jou passen?

Hoe zou het voor jou zijn als je kon stoppen met piekeren en al je energie kon stoppen jouw eigen High Potential Carrière plan. Maar vooral hoe zou het voor jou zijn als je je missie kan leven? Doen waar je altijd al enthousiast over was.

Veelgestelde vragen

Carriere Change plan, een programma voor high potentials

Vermelde prijzen zijn exclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk.

Vraag ook aan je werkgever of je een vergoeding kunt krijgen uit het persoonlijk ontwikkel- of opleidingsbudget. Verder zijn de trainingen altijd fiscaal aftrekbaar.

Voor veel sectoren stelt de Rijksoverheid subsidie beschikbaar. In een strategiesessie kunnen we gelijk kijken voor welke subsidie je in aanmerking kunt komen.