Jacqueline, dit ben ik

Lange tijd heb ik geaarzeld. Er was altijd wel een reden om niet de sprong te wagen. Door een bijzonder inzicht, wat mijn leven veranderde begreep ik dat ik mijn gevoel moest volgen en alle rationele gedachten aan de kant moest zetten om echt gelukkig te worden in mijn werk. De oprichting van LIV leider in Verandering, met als thema ‘een nieuwe Carriere stap’  gaf mij een intens tevreden gevoel. Dit moest ik doen en dit doe ik nu. LIV4coaching  staat voor jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling en geluk in je werk. Jouw helpen in je stappen op zoek naar nieuw werkgeluk is wat ik het liefste doe. Ik weet ook hoe het is om op de springplank te staan en toch niet te springen maar ook hoe het is om wel te springen. Ik wil dat jij ook gelukkig wordt met liefde voor je werk.

Iedereen verdient het te werken in een leuke baan. Mensen helpen met het zoeken en vinden van geluk in hun werk, hoe complex ook, is wat ik het liefst en met heel veel passie doe. Dit wilde ik al in 1993 toen ik de opleiding Human Resource management af ronde en dat wil ik nu nog steeds. Ik houd ervan te inspireren en te enthousiasmeren maar ook van een praktisch en doelgerichte aanpak. Niet alleen maar serieus maar ook met humor en plezier.
Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, mijn eigen carrièrepad en liefde voor het vak samen. Mijn eigen levens- en werkervaring hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

  • Geregistreerd en gecertificeerd  NOLOC professional.
  • Gecertificeerd Stress en Burn-out coach (CSR)

Mensen helpen met hun nieuwe carrière, hoe moeilijk ook, is wat het beste bij mij past. Dit doe ik inmiddels een aantal jaren zelfstandig. Ik heb een eigen bedrijf met een coach locatie op een prachtige plek aan de rand van het bos. Hier maak ik ook graag gebruik van in mijn werk. De combinatie van loopbaancoach, HR partner, arbeidsmarktspecialist zorgt ervoor dat ik als specialist van vele markten thuis ben en mijn klanten goed kan begeleiden.

Ik houd van oprechtheid en zal altijd eerlijk zijn in wat er nodig is om het doel te bereiken. Ik streef altijd naar een veilige en vertrouwde basis.

Ik sta open om met je in contact te komen! 

Laten we connecten!

Gecertificeerd coach

partners

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk aan partners opgebouwd.