Loopbaan coaching

Herken jij je hierin?

Je hebt je sporen al lang verdient in het bedrijfsleven. Je bent succesvol en alom gewaardeerd en gerespecteerd. Je bent een leider en een professional in hart en nieren. Je stuurt teams aan of stuurt bijvoorbeeld projecten aan.

Soms komt er in kink in de kabel. Je bent op zoek naar iemand die jouw talenten herkent en je de spiegel voorhoudt. Iemand die weet wat je bezig houdt en jou de juiste vragen stelt over jouw persoonlijk leiderschap en je ambities.

“Wees ambitieus, ga ervoor morgen beter te zijn dan gisteren en sta open om te leren en te ontwikkelen.”

LIV Loopbaan coaching

Persoonlijke 1 op 1 coaching staat bij LIV centraal. Samen stappen zetten en werken aan jouw ontwikkeling is fantastisch. LIV heeft blended coachtrajecten, een combinatie tussen offline gesprekken en online coachmodules.

Een LIV coach herkent en benoemd jouw unieke eigenschappen, die je kunt inzetten om het allerbeste uit jezelf te halen.

Steeds meer mensen ervaren de kracht van een professionele sparringpartner. Hoe zou het voor jou zijn als je open en in vrijheid kunt praten over jouw worstelingen en ambities?

is dit iets voor mij?

Herken je je in dit verhaal en wil je stappen zetten om te groeien? Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Verbetering van energie/werkbalans/stress.
  • Persoonlijk leiderschap.
  • Verbetering van assertiviteit.
  • Carrière en ontwikkeling.
  • Nieuwe baan of opleiding.
  • Betere omgang met teams of beter leidinggeven.

Spreekt dit je aan?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Je kunt een e-mail sturen naar info@liv4coaching.nl. Vind je het fijner om telefonisch contact op te nemen, bel dan naar 06 – 83 56 27 34.