Loopbaantraject

Ontslag, een nieuwe start voor jou!

Het leven neemt soms onverwachte wendingen, en het ontvangen van ontslag kan voelen als een ongewenste pauze in jouw carrièreverhaal. Maar bij LIV4Coaching zien we dit als een verborgen kans voor groei en zelfontdekking. Wij staan klaar om jouw gids te zijn in deze periode van verandering, door licht te werpen op jouw unieke talenten en je te begeleiden naar een baan die niet alleen bij jou past, maar waarin je ook daadwerkelijk kunt floreren. Met ons Loopbaan traject en het eigen ontwikkelde Carrière Change Plan als je kompas, is het vinden van je volgende professionele avontuur slechts een kwestie van tijd. Laten we samen de eerste stap zetten op het pad naar een nieuwe, vervullende carrière.

“Wees ambitieus, ga ervoor morgen beter te zijn dan gisteren en sta open om te leren en te ontwikkelen.”

Wat maakt een LIV Loopbaantraject uniek?

Het LIV Loopbaantraject onderscheidt zich met een persoonlijke benadering die verder kijkt dan de standaardadviezen na ontslag. Wij geloven dat een vervullende carrière evenveel over ‘wie je bent’ gaat als over ‘wat je doet’. Door ons unieke Carrière Change Plan ontdekken we jouw diepste drijfveren en talenten, en verbinden deze met de juiste carrièrekansen. Dit traject is meer dan een route naar een nieuwe baan; het is een pad naar persoonlijke groei en langdurige tevredenheid in je werk. Bij LIV4Coaching ben je een uniek individu op weg naar een betekenisvol volgend hoofdstuk in je professionele leven.

Ons Carrière Change Plan: Jouw Route Naar Succes

Centraal in het LIV Loopbaantraject staat ons Carrière Change Plan, een blauwdruk naar jouw succes, gebaseerd op het ontdekken en benutten van je unieke talenten. Bij LIV4Coaching starten we met een evaluatie van je sterke punten en passies. Dit vormt de basis voor een gepersonaliseerd traject dat niet alleen de weg wijst naar een nieuwe baan, maar ook strategieën biedt voor blijvende tevredenheid en ontwikkeling in je carrière. Ontwikkeld uit jarenlange expertise, heeft ons plan bewezen effectief te zijn in het realiseren van betekenisvolle carrièrestappen die naadloos aansluiten bij wie je bent.

Wat mensen zeggen over LIV

Jacqueline heeft mijn kijk op de arbeidsmarkt voorgoed veranderd. Ze weet als geen ander hoe je effectief je netwerk uit kunt breiden en in kunt zetten om je volgende carrièrestap te maken. Bij haar staat het voorop dat je een baan vindt die bij je past en dat beperkt zich niet tot bestaande vacatures. Jacqueline weet met haar enthousiasme voor de arbeidsmarkt de zoektocht naar een nieuwe baan om te draaien van iets waar je tegenop ziet naar iets waar je naar uit kijkt.
Bastiaan
Jacqueline heeft mij met haar bevlogen en bekwame aanwijzingen weer enorm warm gemaakt om de volgende stappen in mijn carrière te zetten. Groots dromen, focus vinden en zorgen voor je eigen inspiratie, is wat ik echt meeneem. In twee gesprekken ga in met een duidelijk en inspirerend plan verder op m'n eigen pad. Ik vond Jacqueline een warm mens, die mij op een fijne manier de spiegel voor heeft gehouden. Ik ben weer helemaal in beweging.....
Manon

begin jouw reis vandaag

Klaar voor verandering? Neem het heft in eigen handen en vul nu het contactformulier in. Samen zetten we de stap naar een carrière die jou op het lijf geschreven is. Met LIV4Coaching aan je zijde heb je alles wat je nodig hebt om te slagen. Jouw nieuwe begin wacht, laten we vandaag nog starten.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Je kunt een e-mail sturen naar info@liv4coaching.nl. Vind je het fijner om telefonisch contact op te nemen, bel dan naar 06 – 83 56 27 34.

Gratis eBook: Jouw Gids Voor Een Nieuwe Carrièrestap

Wil je direct al aan de slag? Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst met ons gratis eBook, “Nieuwe Carrièrestap”. Boordevol inzichten, praktische tips en oefeningen, helpt dit eBook je om jouw unieke pad te ontdekken en met vertrouwen te bewandelen. Laat “Nieuwe Carrièrestap” je gids zijn op de weg naar een carrière die niet alleen voldoening geeft, maar waarin je ware potentieel tot bloei komt.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt het ebook binnen enkele minuten in je mailbox!

* verplichte velden