Wat klanten zeggen over LIV

Onwijs veel aan gehad in mijn zoektocht naar een nieuwe job. Leuke prettige en persoonlijke gesprekken gehad. Ze luistert goed en stelt veel vragen die je aan het nadenken zetten. Ik ervaar de sessies de we hebben gehad als erg fijn.
Jasmijn
Jacqueline is een super fijne en gedreven coach. Zij heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar het vinden van een passende baan. Met haar aanstekelijke enthousiasme heeft zij zonder enige druk en op een onbevangen manier mij zelf laten ontdekken wat ik kan en wil. Ik beveel haar zeker iedereen aan!
Liesbeth
Als je geen plezier meer hebt of vastloopt in je werk dan raad ik een coachingstraject bij Jacqueline Scholtes (LIV) van harte aan. Er is een wereld voor mij open gegaan waarin ik heb ontdekt dat er zelfs op mijn leeftijd nog mogelijkheden genoeg zijn om van carrière te switchen. Het traject verloopt in duidelijke praktijkgerichte stappen en de contactmomenten zijn erg nuttig en leuk dankzij een enthousiaste, kundige en warme coach.
Selinde
Ik heb Jacqueline leren kennen tijdens mijn outplacement traject. Vanuit oprechte interesse luisterde ze naar mijn verhaal en door de juiste vragen te stellen leerde ze me kennen. Van daaruit zijn we samen een zoektocht gestart. Dat doet ze vol enthousiasme, positiviteit, met veel energie en zonder te oordelen. Door vooral te focussen op de kansen en mogelijkheden houdt ze de sfeer goed en zorgt ze ervoor dat ik moed houd en vertrouwen blijf houden in mijn eigen kunnen. Het woordje 'Niet' komt niet voor in haar woordenboek. De voor mij belangrijkste eigenschappen van Jacqueline zijn: Open, oordeelsvrij, positief, enthousiast.
Manon
Jacqueline krijgt mensen in beweging door met passie en bevlogenheid te coachen. Ze verdiept zich in mensen, heeft kennis van de markt en de processen en weet te motiveren en te inspireren.
Carla
Jacqueline is een gedreven persoon die zaken naar boven haalt waar je het vermoeden niet had dat je ze had! Ze is heel enthousiast en leeft goed met je mee als het even tegenzit. Kortom: ik raad Jaqueline zeker aan om mee in zee te gaan. Ze is een uitstekende loopbaancoach en kan heel goed luisteren. Ik heb er veel aan gehad en mede door haar ben ik uit een een dal gekomen en ga nu verder.
Rinie