Wat klanten zeggen over LIV

Ik kwam bij Jacqueline met de vraag of ze mij kon ondersteunen mijn vervolgstap in mijn carrière te bepalen. Het eerste gevoel bij Jacqueline was direct goed: ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, haar enthousiasme & energie spraken me aan en haar directe vragen werkten goed voor mij. Dat bleek tekenend voor het gehele coaching traject. Betrokken en vol energie op momenten dat ik dat nodig had. Direct en duidelijk in feedback, zodat ik continu kon groeien en leren in het proces. Dankzij haar heb ik mijn weg gevonden en geniet ik nu van een toffe, nieuwe challenge!
Maartje
Na een lange tijd ziek te zijn geweest kwam ik in het 2de spoortraject. Jacqueline heeft mij inzicht gegeven om uitdagingen aan te gaan. Door de uitdagingen aan te gaan kreeg ik beetje bij beetje meer inzicht in de arbeidsmarkt maar ook hoe te handelen in netwerk gesprekken en te solliciteren. Dit heeft mij uiteindelijk een mooie nieuwe baan opgeleverd. Ik ben dankbaar dat ik een coach als Jacqueline heb mogen ontmoeten. De sessies waren erg fijn ik keek er dan ook elke keer naar uit om te gaan. Jacqueline is lieve en vriendelijke vrouw ze geeft je een gevoel van vertrouwen en is betrokken bij de stappen die je zet. Dank je wel voor alle fijne en leuke momenten. 🌻
Marian
Jacqueline is een heel warm en positief persoon. Ze kijkt echt naar de mens wie je bent en anticipeert daarop. Mede dankzij de bijsturing en betrokkenheid op precies de juiste momenten, hebben we een heel positief eindresultaat bereikt!
Nicky
Jacquline heb ik leren kennen als een lief betrokken persoon bij haar klanten. Ze neemt de tijd, luistert en in mijn geval remt bij af als ik te snel wil. Ik heb een heel traject doorlopen samen met haar en heb veel geleerd van haar.
Elske
Vanaf het moment dat Jacqueline bij mij de deur door stapte tot het afronden van het tweede spoortraject heb ik een ontzettend goed gevoel gehad bij haar. Jacqueline weet op een enorm persoonlijke manier verbinding te maken, straalt rust uit, en geeft vertrouwen. Daarnaast is ze vakinhoudelijk enorm sterk en weet complexe situaties snel helder uiteen te zetten. Dit bleek enorm waardevol toen mijn situatie gedurende het tweede spoortraject ineens erg complex werd. Op dat moment kon ze heel snel de mogelijke oplossingen schetsen en gaf duidelijk de voor en nadelen van die opties weer. Door inhoudelijk duidelijk advies te geven en dit ook zelfverzekerd te brengen heb ik op haar durven vertrouwen en de moeilijkere maar ook betere optie gekozen. Los van de professional is Jacqueline een warme persoonlijkheid die oprecht betrokken is en je niet ziet als een dossier, maar als mens. Die persoonlijke insteek maakt dat je makkelijk contact legt om even te overleggen. Enorm waardevol om iemand naast je te hebben op een moment dat je niet de sterkste versie van jezelf bent en geconfronteerd wordt met een wirwar van regels en tegengestelde belangen. Ik wil Jacqueline dan ook graag aanbevelen. Deze topper is een 10 uit 10!
Karina
Steeds als ik twijfel over de richting van mijn carrière weet Jacqueline mij met een heldere blik op t juiste pad te krijgen. Zakelijk en kundig en toch met een persoonlijke benadering. Een prettig contact!!
Ronald
Jacqueline is gedreven, werkt enthousiasmerend en is altijd positief ingesteld. Ze neemt je serieus in je zoektocht en heeft erg veel kennis in huis om je te helpen in deze zoektocht. Een aanrader!
Debora
Jacqueline is zeer betrokken, enthousiast en bekwaam. Haar openheid werkt aanstekelijk, waardoor een vertrouwde en fijne setting ontstaat. Jacqueline weet de juiste vragen te stellen en de antwoorden daarop goed te reflecteren. De gesprekken met Jacqueline zorgde voor inspiratie en waardevolle inzichten. Jacqueline is zeker een aanrader!
Femke
Dankbaar dat ik deze mevrouw heb leren kennen. We hebben samen de traject doorlopen. Het traject heeft mij een ander inzicht gegeven. Het inzicht dat ik bepaalde stappen anders moet aanpakken. De expertise van Jacqueline heeft mij aan het denken gezet. Uiteindelijk heb ik leerdoelen voor mezelf opgeschreven. Einddoel voor mij is: een andere leuke baan. Zonder Jacqueline was dit niet gelukt.
Munira
De sessies met Jacqueline hebben mij enorm geholpen om helder te krijgen welke stappen voor mij belangrijk zijn voor mijn toekomstige carrière. Door haar heb ik inzichten gekregen, die ik anders niet snel zou tegenkomen. Ik hield een fijn gevoel over aan de sessies en vond haar inspirerend, warmhartig maar bovenal gaf ze duidelijke handvaten waar ik concreet mee aan de slag kan. Kortom; fijne leermomenten die nog een positief vervolg gaan krijgen!
Anne
Jacqueline heeft mij met haar bevlogen en bekwame aanwijzingen weer enorm warm gemaakt om de volgende stappen in mijn carrière te zetten. Groots dromen, focus vinden en zorgen voor je eigen inspiratie, is wat ik echt meeneem. In twee gesprekken ga in met een duidelijk en inspirerend plan verder op m'n eigen pad. Ik vond Jacqueline een warm mens, die mij op een fijne manier de spiegel voor heeft gehouden. Ik ben weer helemaal in beweging.....
Manon
Mijn sessies met Jacqueline waren ontzettend inspirerend. Ze is heel enthousiast, betrokken en kan zich goed in je situatie verplaatsen en meedenken. Ze probeert het beste in je naar boven te halen. Ik heb veel aan haar tips gehad en heb ontzettend veel zin om hiermee mijn bedrijf naar een hoger level te gaan te tillen. Veel dank voor de fijne samenwerking Jacqueline!
Claudia
Jacqueline heeft mijn kijk op de arbeidsmarkt voorgoed veranderd. Ze weet als geen ander hoe je effectief je netwerk uit kunt breiden en in kunt zetten om je volgende carrièrestap te maken. Bij haar staat het voorop dat je een baan vindt die bij je past en dat beperkt zich niet tot bestaande vacatures. Jacqueline weet met haar enthousiasme voor de arbeidsmarkt de zoektocht naar een nieuwe baan om te draaien van iets waar je tegenop ziet naar iets waar je naar uit kijkt.
Bastiaan
Voor mijn eerste business coaching ben ik bij Jacqueline geweest wat ik heel fijn heb ervaren. Jacqueline stelt de juiste vragen waardoor je meer bewust wordt van jezelf, je bedrijf en de stappen die nodig zijn om je bedrijf succesvoller te maken. Ook kan ze heel goed luisteren naar wat je te vertellen hebt en daarop inspelen met bijpassende tips. Ik keek er echt naar uit om weer een coaching gesprek te hebben met Jacqueline. Het gaf mij nieuwe inzichten en motivatie om meer te ondernemen in en aan m’n bedrijf 😉
Iris
Jacqueline is een fijne en rustige persoon die mij heel goed op weg heeft geholpen met het vinden van mijn beste kwaliteiten. Vind haar professioneel en hulpvaardig met het bewerkstelligen van mijn doelen om mezelf verder te ontwikkelen. Raad haar bijzonder aan als carrièrecoach. Jacqueline, hartelijk dank voor je geduld en begeleiding!!!
Gigi
Via een aanmelding voor het Ontwikkeltraject van Ministerie SZW bij Jacqueline terecht gekomen. Voor mij de juiste persoon, gericht ( en daarbij sensitief) doorvragen, beeldend uitleggen, kwaliteiten concreet maken en daar bepaalde functies aan koppelen. Ook terug geven wat mijn uitstraling is en mij als persoon teweeg brengt of kan brengen. Veel handige tools mee gekregen om verder te bouwen, ontdekken, LinkedIn profiel en C.V. aan te pakken. Met uiteindelijke doel en een baan te vinden waar ik blij van wordt! Dankjewel Jacqueline 🌻🍀🦋
Floortje
Jacqueline is een gedreven persoon die zaken naar boven haalt waar je het vermoeden niet had dat je ze had! Ze is heel enthousiast en leeft goed met je mee als het even tegenzit. Kortom: ik raad Jaqueline zeker aan om mee in zee te gaan. Ze is een uitstekende loopbaancoach en kan heel goed luisteren. Ik heb er veel aan gehad en mede door haar ben ik uit een een dal gekomen en ga nu verder.
Rinie
Onwijs veel aan gehad in mijn zoektocht naar een nieuwe job. Leuke prettige en persoonlijke gesprekken gehad. Ze luistert goed en stelt veel vragen die je aan het nadenken zetten. Ik ervaar de sessies de we hebben gehad als erg fijn.
Jasmijn
Jacqueline is een super fijne en gedreven coach. Zij heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar het vinden van een passende baan. Met haar aanstekelijke enthousiasme heeft zij zonder enige druk en op een onbevangen manier mij zelf laten ontdekken wat ik kan en wil. Ik beveel haar zeker iedereen aan!
Liesbeth
Als je geen plezier meer hebt of vastloopt in je werk dan raad ik een coachingstraject bij Jacqueline Scholtes (LIV) van harte aan. Er is een wereld voor mij open gegaan waarin ik heb ontdekt dat er zelfs op mijn leeftijd nog mogelijkheden genoeg zijn om van carrière te switchen. Het traject verloopt in duidelijke praktijkgerichte stappen en de contactmomenten zijn erg nuttig en leuk dankzij een enthousiaste, kundige en warme coach.
Selinde
Ik heb Jacqueline leren kennen tijdens mijn outplacement traject. Vanuit oprechte interesse luisterde ze naar mijn verhaal en door de juiste vragen te stellen leerde ze me kennen. Van daaruit zijn we samen een zoektocht gestart. Dat doet ze vol enthousiasme, positiviteit, met veel energie en zonder te oordelen. Door vooral te focussen op de kansen en mogelijkheden houdt ze de sfeer goed en zorgt ze ervoor dat ik moed houd en vertrouwen blijf houden in mijn eigen kunnen. Het woordje 'Niet' komt niet voor in haar woordenboek. De voor mij belangrijkste eigenschappen van Jacqueline zijn: Open, oordeelsvrij, positief, enthousiast.
Manon
Jacqueline krijgt mensen in beweging door met passie en bevlogenheid te coachen. Ze verdiept zich in mensen, heeft kennis van de markt en de processen en weet te motiveren en te inspireren.
Carla
Samen met Jacqueline doorloop ik het 2e spoortraject. Wat fijn om haar als coach te hebben. Ik vind haar stimulerend, positief, energiek, vriendelijk, duidelijk, respectvol, geïnteresseerd en inhoudelijk zeer goed op de hoogte. Ze ziet mij als mens. Met haar persoonlijke aanpak is ze altijd bereikbaar om te klankborden over vragen of ontwikkelingen. Dit is erg prettig. Ze legt ingewikkelde zaken duidelijk aan je uit. Ik krijg een prima ondersteuning. Zelfs in Coronatijd, waarin veel via Zoom gaat, houden we persoonlijk contact met Coach wandelsessies op de Grebbeberg. Top!!! Ze kijkt altijd naar wat er wel kan. Zoek je een goede coach.. ik raad Jacqueline van harte aan.
Jeannet