Teamcoaching

Voor meer werkgeluk op de werkvloer

Ik help je graag.

Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress dan hun minder gelukkig collega’s.
Ik help jou en je team weer geluk te vinden in je werk.

Waarom is gelukkig zijn in je werk met je team belangrijk?

Omdat werkgeluk net als relaties, vrijheid, geld en gezondheid bijdraagt aan een positieve levensstijl. Doordat we aan ons zelf en onze omgeving steeds hogere eisen stellen en willen kunnen inspelen op alle ontwikkelingen ontbreekt het ons vaak aan werkgeluk. Je bent pas echt gelukkig in je werk als je

Als je in een team mag werken ben je een ‘gelukkig’ mens. Samenwerken met anderen maakt ons tevredener, succesvoller en gezonder. Het is niet altijd eenvoudig als goed team te functioneren. Als er met respect en waardering voor elkaar wordt gewerkt, is het werken in een team duurzamer en geeft het ons een goed gevoel.

Ontwikkel je tot de beste leider of professional die je kunt zijn.

Voor je team, voor je collega’s en vooral voor jezelf. Heb de ambitie om morgen beter te zijn dan gisteren en sta open om te leren en te ontwikkelen. Wees ambitieus. Ambitieuze mensen zijn gelukkiger dan mensen die niet tevreden zijn en daar niets aan doen.

Professioneel, deskundig en praktisch

Met ruim 20 jaar ervaring als leider, carrière coach en loopbaanadviseur help ik jou als ervaren leider of professional. Met je team brengen we de doelen in kaart en komen we in actie om weer geluk te vinden in de samenwerking.

Voor wie is teamcoaching bedoeld?

Voor iedere groep mensen, klein of groot, collega’s zijn, samenwerken aan een project, een vereniging, een klas enz en samen wil werken aan teamgeluk.

DIT MOET SPECIFIEKER. Hierboven heb je het over de ervaren leider of professional. En in deze zin is het voor iedereen. Is tegenstrijdig.

Hoe ziet een team coachtraject eruit?

 1. Uitleg over de basisprincipes van teamcoaching
  Creëren van een veilige sfeer voor iedereen. 
 2. Benoemen en bekrachtigen van ieders positieve eigenschappen
  Erkennen, aanvaarden en eigenaarschap
 3. van de ik-eigenschap naar de groepseigenschap
  Hoe passen eigenschappen in de groep
 4. hoe kunnen we deze eigenschappen versterken
  Waar zitten mogelijke valkuilen, kansen en voordelen
 5. Integreren van een inspirerende cultuur en duurzaam project
  Het team kan er zelf verder mee aan de slag
 6. De sfeer is ontspannen, positief en leuk.
  Iedereen doet mee uit vrije wil

Zullen we kennismaken?

Is teamcoaching echt iets voor jouw team of projectgroep? Of twijfel je daar juist over? Ik kom graag met je in contact en samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen.