Je mailbox vol laten lopen?

Je-mailbox-vol-laten-lopen

Met meer dan 25 jaar ervaring in HR, reintegratie, outplacement en coaching help ik iedereen die werkt, van werk wilt veranderen of het werk leuker of beter wil maken.

Ik wil je met mijn tips, blogs, foto’s, video’s regelmatig updates en informatie sturen. Jou echt helpen en je inspireren hoe je leuker, beter je werk kunt doen.

Je carrière en je leven een boost geven met tips en trics of doordenkers waar je zelf wat mee kan.

Nergens word ik gelukkiger van dan de resultaten van mijn klanten, dus als ik jou daarmee ook kan helpen is dat het mooiste om te doen.

Dus! Nee ik ben er niet om je mailbox vol te laten stromen maar om je te inspireren of te helpen.

Jarenlang heb ik werkzoekenden in de meest uiteenlopende situaties begeleid naar een Nieuwe Carrière Stap. Maar ik weet ook hoe het is om namens de werkgever een selectie te doen uit de vele kandidaten. Hoe werkt zo’n selectieprocedurewaar let je op en waar niet. Wie schuif je aan de kant en wie niet?
Ik ben ontslagen en stond netjes in de rij bij het UWV voor een uitkering en dacht letterlijk; Wat nu?  Uiteindelijk heeft het me allemaal gebracht waar ik nu ben. Trotse eigenaar van een prachtig bedrijf dat dagelijks mooie resultaten boekt.

De schommelingen in de arbeidsmarkt volg ik op de voet, interesseert me en houdt me bezig. Ik wil weten hoe werkgevers hiermee omgaan en volg hierin trends en ontwikkelingen. Het boeit me mateloos hoe het onderwijs hiermee om gaat en welke rol de politiek speelt.

Zie ik iets interessants dan zal ik dat me jou delen.

Maar hoe zit dat eigenlijk bij jou?

Wat is jouw verhaal en hoe houd jij je staande in deze bijzondere tijd waar werk steeds meer een levensvervulling moet zijn. Een nuttige en zinvolle besteding van je tijd.

Laten we het gesprek met elkaar aangaan. Kun je mij ook inspireren met jouw verhaal? Ik ben echt HEEL erg benieuwd. Deel met me hoe jij ertegenaan kijkt en wat jij denkt en voelt.

Hierbij nodig ik je uit om het gesprek met mij aan te gaan. Vertel mij wat jou bezig houdt in je werk in de reacties hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.