Ebook ‘Een nieuwe carrière stap?’

een-nieuwe-carriere-stap-ebook-jacqueline-scholtes

Het verschil in doen wat je leuk vindt of werken voor je inkomen is zo groot. Je bent het waard te doen wat echt bij je past! Ontbreekt het geluk op dit moment in jouw werk? Om je op weg te helpen ook gelukkig te worden in je werk, heb ik een ebook geschreven met de eerste stappen die je kunt nemen om op zoek te gaan naar jouw droombaan.

Het kan ook anders

Mijn naam is Jacqueline Scholtes en ik help jou je droombaan te vinden zodat je weer plezier en vrijheid in je werk en je leven ervaart.

Als je eraan toe bent een nieuwe stap te zetten dat is het mooie tijd voor je. Laat nu zien wat jouw unieke talenten zijn. De arbeidsmarkt heeft jou nu nodig. Jij kunt ervoor zorgen dat werkgevers of opdrachtgevers jou willen hebben inplaats van andersom. Betere zichtbaarheid creëren met jouw unieke zelf, zorgt ervoor dat jij gevonden wordt.

Ik ken veel bedrijven en heb met ze samengewerkt. Honderden mensen heb ik gecoacht naar een volgende carrière stap.Ik heb niet de wijsheid in pacht, maar ik heb wel de afgelopen 20 jaar heel goed opgelet.

Ik ben een praktisch en no-nonsense mens. Ik hou van aanpakken en er voor gaan. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde met mensen werken, wonderen doet.

Specialismen: Coaching, arbeidsmarkt, Talentmanagement, inspiratiesessies, netwerken, bloggen.

Download nu mijn gratis ebook om je eerste stap naar jouw droombaan te zetten! Vul hiernaast je gegevens in en het ebook zit binnen enkele minuten in je mailbox.

Actie: Onder de ebook aanvragen verloot ik iedere maand een GRATIS live Inspiratieworkshop!

Jacqueline
The world is yours!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.