Wat zeggen klanten over mij

Inspirerend, leerzaam, aanrader, creatief, bakens verzetten

Inspirerende coach sessies die je meer dan uitdaagt om helder voor ogen te krijgen wat je doel is, hoe je eraan gaat werken dit te bereiken en op welke manier. Ook creatieve middelen kunnen hiervoor worden toegepast. Jaqueline is een gepassioneerd coach met groot inlevingsvermogen. Ze is helder en duidelijk.  Ook de workshop heb ik als bijzonder inspirerend ervaren. Enthousiaste deelnemers waar ik ook veel van heb geleerd, door hun ervaringen en manier van vragen stellen. Aanrader!

Karin, 40 jaar Pedagogisch medewerkster

Heel inspirerende traject gevolgd bij Jacqueline. Ik ben zelf op zoek naar een nieuwe baan en heb in de workshop weer nieuwe ideeën opgedaan in mijn zoektocht. Ook was het zeer leerzaam om ervaringen te delen met mensen die in een soortgelijke positie zitten.
Johan, 53 jaar Projectmedewerker

Jacqueline is een coach in hart en nieren. Ze ziet in mij mogelijkheden en kansen die ik zelf nog nooit heb gezien. Ik ben gegroeid door haar coaching en heb mijn zelfvertrouwen terug gekregen. Ze is een coach op top niveau. Inspirerend maar ook uitdagend en spiegelend.
Peter, 49 jaar werkzoekend

Op een haast informele manier lukt het Jacqueline het nut en de kunst van zichtbaarheid naar voren brengt. Dit doet ze door letterlijk te laten zien waar en hoe de deelnemers  zichtbaar kunnen zijn, maar ook door ze na te laten denken over hoe ze zich willen laten zien. Dat is voor ieder verschillend en dat laat ze ook zo. Zo ontstaat een eigen verhaal en ‘gezicht’.   Voor mij is het een hele omschakeling van ‘zoeken’ naar ‘gevonden worden’, maar na deze workshop zijn de bakens wel een stuk verzet.  Dank Jacqueline!
Sanne 38 jaar