Gratis ontwikkeladvies dankzij subsidie van de overheid

Twijfel je wel eens over je baan? Of je carrière? Zit je wel op de goede plek? En is dit nu het werk wat je tot aan je pensioen wilt blijven doen?
De overheid wil graag dat mensen nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom is er een subsidieregeling: het ontwikkeladvies vijfenveertigplussers. Sinds kort is deze regeling er voor alle beroepen. Tot 10 januari 2020 of tot de subsidiepot leeg is, mag iedereen die voldoet aan de voorwaarden er gebruik van maken. Supergoed nieuws! Voldoe jij aan de eisen, dan kun je dus gratis begeleiding krijgen in jouw zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. De subsidie bedraagt € 600,- om 4 uur loopbaanadvies te ontvangen.

Is nú het moment om te werken aan jouw geluk?

De enige die voor een gelukkig leven kan zorgen ben je zelf.

Je denkt er wel over na of dit nu echt is wat je het liefste doet. Maar echt actie ondernemen, dat komt er steeds niet van. Het is al zo druk, je hebt al té weinig tijd voor familie en vrienden. En dan ben je aan het eind van de werkweek echt moe. We beseffen ons soms te weinig dat het veel energie kost om werk te doen waar je niet echt gelukkig van wordt. Deze subsidie is een stok achter de deur. Tijd om er nú iets aan te doen! De subsidie wordt nog maar een paar maanden verstrekt.

Grijp je kans om gratis en onder professionele begeleiding gericht na te denken over je toekomst. Neem verantwoordelijkheid en investeer in je ontwikkeling; alleen jij kunt dit doen voor jezelf.

Samen gaan we aan de slag om jouw mogelijkheden te ontdekken. Waar vind je jouw werkgeluk? Nú en in de toekomst.

Ik kom hiervoor in aanmerking, wat nu?

Zullen we kennismaken?

Om dit traject te starten, vraag ik subsidie voor je aan bij het ministerie. Dit hoef je dus niet zelf te doen, deze administratie verzorg ik voor je. Klik hieronder om contact met mij op te nemen. Dan maken we eerst telefonisch kennis. Voelt het goed? Dan starten we samen.