Empower Your Team Talent

Empower your team is speciaal voor teams van bedrijven die willen groeien naar een volgend niveau.

Empower Your Talent training verdeeld over 3 dagen/ Individueel en in de groep In de training Empower Your Talent gaat het erom

 1. dat je leert wat je eigen unieke talenten zijn
 2. dat je je talenten herkent bij je teamgenoten
 3. dat je leert wat je uitdagingen zijn (verbeterpunten)
 4. dat talenten op elkaar afgestemd ingezet kunnen worden voor een optimaal functionerend team
 5. dat ontbrekende talenten zichtbaar worden en daar een oplossing voor gezocht kan worden
 6. dat jij en je team weer in haar kracht komt te staan
 7. dat je samen met plezier werkt aan een beter resultaat

Empower your talent gaat uit van een totale benadering van jou als mens met je talenten en persoonlijke eigenschappen in de omgeving waar je je bevindt. Om jou en je team goed te helpen is niet alleen een test of een assessment voldoende, maar een combinatie van praktijkleren, individuele coaching ondersteund door een talenten test.

Wat krijg je allemaal

 • De vraag van jou en het team staat centraal. Hier besteden we veel aandacht aan.
 • Een gevalideerd talentenonderzoek. Instrumenten die we daarvoor gebruiken zijn de TMA, de ViaKrachtenvragenlijst of DISC. De inzet van instrumenten in gebeurt altijd in overleg.
 • Een praktijk outdoor dag die helemaal in het teken staat van ervaringsleren. Herkennen, erkennen en verkennen staan die dag centraal. Hiervoor werken we samen met ‘HUMUS geeft ruimte’. Een bedrijfgespecialiseerd in outdoor trainingen, Voor Empower Your Talent is een speciale praktijk dag ontwikkeld.
 • En dan is het tijd voor reflectie en feedback met de groep van de outdoor dag. Je ontvangt je eigen persoonlijke verslag vol tips en adviezen voor je verdere ontwikkeling en een persoonlijk afsluitendgesprek.De combinatie van deze onderdelen is de kracht van deze training. Je leert veel maar het is ook heel erg leuk om dit samen met je team te beleven. Het zal een zeer positieve uitwerking hebben in het dagelijks werk.Zo gaan we het doen Dagdeel 1. Jij staat centraalJe ontvangt een uitnodiging voor een live coach sessie waarbij we gaan kijken naar ieders persoonlijke situatie. Bewustwording, verdieping en ontwikkeling zijn de kernwoorden voor dit gesprek. Een talentenonderzoek zal worden ingezet. Deze kun je in je eigen tijd op in je eigen omgeving doen.

Dag 2. Let it out!

In de uiterwaarden bij de Waal, ver van de bewoonde wereld, beleef je een outdoor dag. (bij jullie om de hoek).

Met het team doe je mee aan een belevingsdag, waarin jouw ontwikkeling in combinatie met je team centraal staat.
De kracht van het team komt naar voren door thema’s als vertrouwen, leiderschap, communicatie, kracht en samenwerking.
Je ervaart jouw rol en jouw inbreng omdat je ze ook echt beleeft.

Dagdeel 3. De cirkel is rond

Evaluatie en reflectie na de outdoordag. Je ontvang een uitgebreid verslag met praktische ontwikkelpunten. Het verslag en je ervaringen komen nog uitgebreid aan de orde in de persoonlijk gesprek.

Investering
De investering voor Empower Your Talent is 1795 euro pp.
Hierin is inbegrepen: de talententest, persoonlijke coach gesprekken, de outdoordag, rapportage, lunch, koffie, thee enz.

Werkgevers stellen veelal opleidingsbudget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling. De kosten van deze training vallen onder loopbaanbegeleiding en zijn voor particulieren en bedrijven als studiekosten/scholingsbudget aftrekbaar voor de belastingen.

De training Empower your Talent wordt verzorgd door LIV – persoonlijke en groepscoaching, hiervoor zijn Jacqueline Scholtes, eigenaar van LiV en Hanneke van Laar, opleidingskundige verantwoordelijk. De outdoor dag wordt verzorgd door Teunard Snoei van Humus geeft ruimte. De outdoor dag vindt plaats in de uiterwaarden. De DISC test wordt uitgevoerd door een externe gecertificeerde partij.