Het bedrijf van de toekomst

De beste mensen willen werken in het bedrijf van de toekomst

Het bedrijf van de toekomst heeft de allerbeste mensen nodig.  De arbeidsmarkt verandert in een razend tempo. Het is de wens van veel mensen te werken vanuit hun passie aan een helder doel, bij een inspirerend bedrijf in een uitdagende functie. Medewerkers kiezen hun baan niet meer op arbeidsvoorwaarden maar op flexibiliteit, kwaliteit van werk en toekomstperspectief. Ze zoeken carrièrekansen, studiemogelijkheden, werken in agile teams enz. De verhoudingen zijn op basis van gelijkwaardigheid en medezeggenschap in de onderneming. Mensen willen een baan van de toekomst in een bedrijf van de toekomst.  Dit samen met een aantrekkende arbeidsmarkt zorgt ervoor dat je als werkgever er alles aan moet doen om bij te blijven en ook een bedrijf van de toekomst te worden

Hoe maak jij verschil?

 • Zorg voor een helder visie. Tony Chocolonely krijgt honderden spontane sollicitanten per week omdat zijn visie helder is, namelijk; ‘samen maken we chocolade 100% slaaf vrij’ Daar kan iedereen zich in vinden. Hier wil iedereen bij horen. Hoe gaaf is het om te kunnen vertellen dat je onderdeel uitmaakt van dit team
 • Vertaal deze visie naar het product van de klant, ‘ zoals bij Tony Chocolonely: met iedere hap van deze chocolade doe je mee’.
 • Werf nieuwe mensen met deze visie en laat zien wat je te bieden hebt.
 • Bezorg uw nieuwe medewerkers een onvergetelijk start binnen uw organisatie. Een goede impactvolle introductie heeft als resultaat dat medewerkers handelen in de geest van de organisatie, collega’s elkaar snel weten te vinden, processen sneller verlopen, problemen sneller oplossen waardoor de klant beter wordt geholpen.
 • Zorg dat medewerkers geboeid blijven zodat je ze ook kunt binden. Biedt carrière kansen door helder talentmanagement programma. Biedt open en flexibele werkstructuren.
 • Creëer saamhorigheid door betrokkenheid van managers en medewerkers.
 • Durf je mensen ook los te laten. Toekomstperspectief voor medewerkers betekent ook dat ze je soms verlaten of dat je wilt dat ze jou verlaten. Geef de tools die nodig zijn om een goede volgende stap te maken. Iedereen verdient een leuke baan.

  Wil jij ook dat bedrijf van de toekomst zijn?

  Is jouw organisatie er ook aan toe om het beste bedrijf van de toekomst te worden?

  Droom je er ook van dat sollicitanten zich spontaan melden en graag bij je willen werken? Heb je er alles voor over om uw beste mensen te behouden maar weet je niet precies hoe? Zou je een beter inzicht willen van de talenten van uw medewerkers van de toekomst?

  LIV ondersteunt jouw bedrijf!

  Ben je benieuwd wat jouw kansen zijn om ook het bedrijf van de toekomst te worden, zodat je altijd kunt werken met de beste mensen die nodig zijn? Neem dan contact met ons op.