Jouw eigen online coachingsprogramma

Meer nieuwe klanten. Meer omzet.

Herken je dit?

Merk je dat je klantenaantal terugloopt? Vind je het moeilijk om nieuwe opdrachtgevers te vinden?

Je hebt al een aantal keren gezocht naar een online coachmethode, maar kon niet vinden wat je nodig had.

Je was wel begonnen met een eigen stappenplan, maar ontbreekt het je aan tijd om dit echt vorm te geven.

Voor ieder coachtraject moet je weer op zoek naar huiswerkopdrachten voor je klant.

Mis je soms structuur in je coachsessies? Zou je veel baat hebben bij een stappenplan?

Wil je dit?

Wil je een duurzaam en concurrerend business model?

Je opdrachtgevers aantoonbaar beter aanbod kunnen doen en daardoor meer opdrachten krijgen?

Jouw klant gedurende het hele traject zelfstandig, tijd en plaats ongebonden laten werken?

Persoonlijke coaching effectiever inzetten.

Meer klanten aan een baan of nieuwe uitdaging helpen. Dus beter resultaat van je werk.

Vraag dan nu een gratis demo account aan!

Voor wie?

Loopbaancoaches, re-integratiecoaches, arbeidsmarktspecialisten en  Van Werk naar Werk coaches, die meer kwaliteit willen bieden en meer vrijheid willen.

Waarom?

Tijdwinst voor jou en je klanten en nog meer resultaat en succesvolle plaatsingen.  

Hoe?

Door de combinatie van jouw  persoonlijke coachingsskills en het online stappenplan, kun je je klant op unieke wijze begeleiden. 

Meer dan 20 jaar ervaring met het coachen van mensen naar een andere uitdaging , is samengebracht in deze Online Coachingsacademy. Door gebruik te maken van diverse bewezen coachingsmethodieken en tools, kun je  je klanten een perfect uitgestippeld pad te laten volgen. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun ontwikkeling en hun volgende carrière stap. Zo help je je klanten om het werk te vinden dat echt bij ze past.

Vul hiernaast je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend een demo account van het Online  Coachingsprogramma. Ook neem ik contact met je op voor een persoonlijke korte uitleg over het programma.

Demo account aanvragen

Veel gestelde vragen

Schrijven helpt je klant inzichten te krijgen en door het proces heen te gaan. De ene klant beschrijft de situatie uitgebreid en de andere klant beschrijft de situatie beknopt en licht dit toe tijdens de coachingssessies. Gemiddeld genomen is een klant een dagdeel per stap kwijt. 

Het traject bestaat uit 15 stappen. Je kunt het programma flexibel inzetten. Het is mijn ervaring dat je het, zowel voor een half jaar traject als een 3 maanden traject het programma, heel goed kunt inzetten. Ieder coachingstraject is natuurlijk maatwerk.

Na een korte training over de opbouw van het programma, kun je er direct mee aan de slag. Ik adviseer je, eenmalig alle stappen zelf te doorlopen zodat je je klant optimaal kunt ondersteunen bij zijn opdrachten. 

Ja dat kan zeker. Zo kun je je eigen unieke online programma aan jouw opdrachtgevers laten zien. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met mij op

Wil je opdrachten toevoegen aan het stappenplan? OF een heel eigen Online Coachingsprogramma maken? Dat kan! Ik help je om jouw ideale stappenplan te ontwikkelen.

Het werkt heel simpel. Je geeft aan hoeveel klanten je verwacht te laten deelnemen aan het programma. Op basis daarvan koop je een strippenkaart. Hoe meer klanten hoe voordeliger. Prijzen vanaf 495,– voor 1 Online Coachingstraject.

Wil je het Online Coachingsprogramma in jouw huisstijl? Voor dit maatwerk kun je een offerte bij mij opvragen.. Kies je voor maatwerk? Dan is je je eerste klant altijd gratis. 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op!

Wat klanten en opdrachtgevers zeggen

"Wauw, wat ziet dat er mooi uit zeg. Leuk ook om jouw praktijkruimte weer terug te zien in de foto’s. Geeft gelijk een vertrouwd gevoel. Je hebt het programma zo opgesteld, dat het voor mij makkelijk te volgen is wat je nu van mij vraagt."
Ingrid Middelkoop
MICA
"Fijn om met dit Online Coachingsprogramma te kunnen werken met onze cliënten. Het geeft nog meer structuur en zorgt dat wij efficiënt met onze tijd om kunnen gaan. Super!"
Cindy Frieswijk
DuoDesk
Wat ontzettend leuk!!!!! Echt heel mooi en overzichtelijk, niet complex. Ik zou zeggen, ik gun ieder een coach zoals jij, echt jij samen met je onlineprogramma, compleet ;-)!
Imilde Kuehn
VWSC
Ziet er super uit hoor, erg doordacht en slim in elkaar gezet, mijn complimenten! Je opzet spaart je een hoop tijd, is erg professioneel, geeft houvast aan je stappen met je cliënten en zo bouw je het prima op.
Victor Chevallier
Transitie Instituut