De subsidie van 1 december is op! Mogelijk komt er nieuwe subsidie beschikbaar. Meld je direct aan en wij zorgen dat je vooraan in de rij staat!

Geef je carrière een nieuwe boost en meld je nu direct aan voor gratis ontwikkeladvies!

Ten gevolge van de crisis zijn er veranderingen op de arbeidsmarkt. De overheid biedt iedereen in Nederland de mogelijkheid om gratis te worden begeleid door een gecertificeerd loopbaancoach. Dit geldt voor medewerkers, zzp-ers, ondernemers of mensen die op zoek zijn naar werk.

Voor wie is dit?

Iedereen die werkt of werk zoekt komt in aanmerking voor dit gratis ontwikkeladvies door een gekwalificeerd loopbaancoach. Dit biedt werkenden, werkzoekenden, flexwerkers, zzp-ers en ondernemers de mogelijkheid om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie. Het helpt je om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis zijn.

Dit is precies wat we bij LIV doen en waar we heel goed in zijn. Mensen begeleiden naar een nieuwe werkplek, waar ze vanuit hun talenten kunnen werken en blij en gelukkig zijn. Persoonlijke coaching, een concreet plan voor een beter resultaat. En door deze subsidie kun jij nu gratis gebruik maken van deze exclusieve begeleiding. Optimale begeleiding door de professionele loopbaancoaches van LIV.

carrierereis-voor-werkgevers

Ja, ik meld mij graag aan!

De overheid stelt mogelijk in 2021 weer budget beschikbaar voor ontwikkeltrajecten. Hier zit een maximum aan, in augustus en december werden er totaal 75.000 ontwikkeladviezen gesubsidieerd. In december was het aantal van 55.000 subsidies binnen 1 dag vergeven! Dus wil je er in 2021gebruik van maken, dan is het belangrijk om er snel bij te zijn. Vul hieronder je gegevens in en wij zorgen ervoor dat, zodra het kan, de subsidie voor je wordt aangevraagd.

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )

Wat klanten zeggen over LIV

Jacqueline is een fijne en rustige persoon die mij heel goed op weg heeft geholpen met het vinden van mijn beste kwaliteiten. Vind haar professioneel en hulpvaardig met het bewerkstelligen van mijn doelen om mezelf verder te ontwikkelen. Raad haar bijzonder aan als carrièrecoach. Jacqueline, hartelijk dank voor je geduld en begeleiding!!!
Gigliola Capello
Pedagogical & Social Services
Via een aanmelding voor het Ontwikkeltraject van Ministerie SZW bij Jacqueline terecht gekomen. Voor mij de juiste persoon, gericht ( en daarbij sensitief) doorvragen, beeldend uitleggen, kwaliteiten concreet maken en daar bepaalde functies aan koppelen. Ook terug geven wat mijn uitstraling is en mij als persoon teweeg brengt of kan brengen. Veel handige tools mee gekregen om verder te bouwen, ontdekken, LinkedIn profiel en C.V. aan te pakken. Met uiteindelijke doel en een baan te vinden waar ik blij van word! Dankjewel Jacqueline!
Floortje de Jager- van Gent
WMO Consultant
LIV4coaching_carrierecoaching-jacqueline-scholtes

CONTACT

LIV – Leider in Verandering

  Cuneraweg 77 in Rhenen
  +31 (0)6-83562734