Gratis Loopbaanadvies voor Rijksmedewerkers!

Neem nu de regie over je eigen loopbaan en maak gebruik van de Regeling Loopbaanadvies!

Iedereen die bij de Rijksoverheid werkt en graag wil werken aan zijn of haar eigen ontwikkeling, komt in aanmerking voor dit gratis loopbaanadvies door een gekwalificeerd loopbaancoach met RL-keurmerk en ervaring bij de overheid. Ontdek wat jouw loopbaanmogelijkheden zijn! Ga aan de slag met jouw specifieke loopbaanvragen en haal meer geluk, betekenis en zingeving uit je werk!

Voor wie is dit?

Twijfel je over je loopbaan en wil je weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn? Elke vijf jaar kun je als rijksmedewerker een loopbaanscan doen. Met deze regeling kun je subsidie aanvragen voor een vertrouwelijk loopbaanadvies. Dat helpt jou om je plek te vinden op de arbeidsmarkt. Meer informatie over deze speciale regeling voor medewerkers van de Rijksoverheid, vind je hier.

Persoonlijke coaching, een concreet plan voor het beste resultaat.
Een exclusief coachtraject bij LIV ziet er als volgt uit:
  • Uitgebreid intake gesprek;
  • Arbeidsmarktscan: Deze geeft inzicht in je arbeidsmarktpositie en kansen en bedreigingen;
  • Coachgesprekken met loopbaanprofessional met RL-keurmerk en ervaring bij de Rijksoverheid;
  • Interesse / competentie profiel;
  • Toegang tot het exclusieve Online loopbaanprogramma Carrière Change Plan
Het loopbaanadvies is maatwerk. Tijdens het traject wordt ingegaan op loopbaan- en ontwikkelvragen die voor jou belangrijk zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor meer informatie. Voor een telefonische kennismaking kun je direct een afspraak inboeken in de agenda van Jacqueline Scholtes.

* verplichte velden

Wat klanten zeggen over LIV

Als je geen plezier meer hebt of vastloopt in je werk dan raad ik een coachingstraject bij Jacqueline Scholtes (LIV) van harte aan. Er is een wereld voor mij open gegaan waarin ik heb ontdekt dat er zelfs op mijn leeftijd nog mogelijkheden genoeg zijn om van carrière te switchen. Het traject verloopt in duidelijke praktijkgerichte stappen en de contactmomenten zijn erg nuttig en leuk dankzij een enthousiaste, kundige en warme coach.
Selinde
Ik heb Jacqueline leren kennen tijdens mijn outplacement traject. Vanuit oprechte interesse luisterde ze naar mijn verhaal en door de juiste vragen te stellen leerde ze me kennen. Van daaruit zijn we samen een zoektocht gestart. Dat doet ze vol enthousiasme, positiviteit, met veel energie en zonder te oordelen. Door vooral te focussen op de kansen en mogelijkheden houdt ze de sfeer goed en zorgt ze ervoor dat ik moed houd en vertrouwen blijf houden in mijn eigen kunnen. Het woordje 'Niet' komt niet voor in haar woordenboek. De voor mij belangrijkste eigenschappen van Jacqueline zijn: Open, oordeelsvrij, positief, enthousiast.
Manon

CONTACT

LIV – Leider in Verandering

  Cuneraweg 77 in Rhenen
  +31 (0)6-83562734