Meld je nu aan voor dit gratis  Webinar 

Hoe ontslag tot een blije vertrekkende medewerker kan leiden.

Outplacement 3.0

Over dit Webinar

​Speciaal voor de onderwijs en zorgsector:

​Hoe zorg je ervoor dat je vertrekkende medewerker als blije ambassadeur een nieuwe baan vindt!

Webinar

Duur: 30 minuten


Over Jacqueline:

Mensen helpen met hun nieuwe carrière, hoe moeilijk ook, is wat het beste bij mij past. Als HR Manager ben ik betrokken geweest bij reorganisaties, collectieve en individuele ontslagzaken. Een aantal jaren geleden ben ik zelf ontslagen. Dat ontslag kwam hard aan. Ik wist hoe ik kansen moest creëren maar ik voelde me eenzaam, onzeker en gekwetst. Dit was niet mijn keuze en ik was ook niet toe aan een volgende stap. Dit proces in mijn leven is de basis geworden van het werk wat ik nu doen. Outplacement in de onderwijs en zorgsector.

Iedereen is een Leider in zijn of haar Verandering!

in dit webinar

leer je.......

hoe jij je vertrekkende medewerker als blije ambassadeur de deur uit kunt laten gaan.

dat een ontslag procedure ook enorm stressvol en vervelend is voor een leidinggevende, HR manager of werkgever en hoe je dit kunt voorkomen door vooruit te kijken.

wat de belangrijkste elementen zijn voor een goed outplacement traject.

Meld je nu aan voor dit uniek webinar!

Het zal je kijk op outplacement en ontslag voor goed veranderen .......